Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Wij helpen je graag! Je kunt altijd contact met ons opnemen via het contact formulier hiernaast. Maar wellicht is je vraag al een keer aan ons gesteld. Check daarom ook even onze veelgestelde vragen:

Wanneer je bestelling voor 16:00 is afgerond en betaald ontvang je de volgende werkdag je bestelling thuis.

Nadat je bij ons een bestelling hebt gedaan en je bestelling is voltooid, ontvang je binnen 10 minuten een bevestiging via email. Heb je geen email ontvangen? Check dan voor de zekerheid eerst even je spambox. Heb je daar ook geen email van ons ontvangen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij helpen je verder!

Ja, op aanvraag sturen wij het track & trace nummer toe. Stuur een e-mail naar info@deadstockamsterdam.com, of maak gebruik van het contactformulier hiernaast. Wij sturen het nummer om de bestelling te volgen naar je toe.

Wij hanteren 14 dagen retourrecht, tijdens deze eerste periode kan je je bestelling retourneren zonder dat wij vragen stellen. De kosten voor de retourzending zijn voor de koper. Voeg bij de retourzending de pakbon. De pakbon geldt als garantiebewijs!

Je kunt retourneren naar het onderstaande adres:

Deadstock Amsterdam
Gravin Margarethahof 26
2114 DZ Vogelenzang

Lees meer op onze Retour & Garantiepagina. Hier lees je ook over de terugbetaling van je geld.

Contact opnemen

    Name *

    Email *

    Subject

    Message