Meest comfortabele sneaker ooit!

Allereerst, ik ben een echte sneakerfreak. Ik bezit veel sneakers en ook van verschillende merken, dus ik heb een aardig referentiekader. Na een tijdje van geen nieuwe sneakers was het afgelopen maand weer eens tijd voor een fijn paartje. Ik was getipt door een vriend dat dit dé lekkerst zittende sneaker aller tijden is. Vaak als iemand mij dat vertelt neem ik dat met een korreltje zout, want het is niet zomaar een uitspraak. Maar, deze sneaker was dus niet alleen zogenaamd de lekkerst zittende schoen aller tijden, hij ziet er ook erg vet uit! Dus, zonder twijfel de sneakers besteld.

Na één werkdag netjes de Adidas Ultra BOOST binnen gekregen. Mijn eerste indruk was dat de sneaker erg mooi en super licht is. Prachtig afgewerkt, een erg luxe hardloopschoen. Ik kon uiteraard niet wachten om ze ook daadwerkelijk te passen en het was echt een magisch moment. De sneaker is bijzonder makkelijk aan te doen vanwege de primeknit mesh bovenkant, erg elastisch en vormt perfect naar je voeten. De zijkanten van de enkels worden goed ondersteund en met een vrije hiel kan je goed vrijuit bewegen. De BOOST-zool geeft je als ware een energy boost waardoor het lijkt alsof je met heerlijke pantoffeltjes op wolken loopt.

Adidas zei dat dit de beste hardloopervaring ooit zou worden. Ik heb er nog niet mee hardgelopen maar ik kan me voorstellen dat het hemels is. De Adidas Ultra BOOST kan ik iedereen aanraden die van comfort houdt. Ja, de sneaker is prijzig maar met dit pareltje heb je geen andere sneaker nodig, kwaliteit > kwantiteit.

+ Comfortabel
+ Looks
+ Casual & runner in één
+ Comfortabel gewoon nog een keer

– Prijzig (relatief begrip voor de lekkerst zittende schoen)
adidas ultra boost grey black